Ende po i qân një Patos i tërë/ Momentet e trîshta kur familja Gushi u përcoll: Ishin familje e mirë, po na dhèmb shpírti

Ende po i qân një Patos i tërë/ Momentet e trîshta kur familja Gushi u përcoll: Ishin familje e mirë, po na dhèmb shpírti

Banorët e Patosit, të përl otur nga lajmi i tri shtë i shuarjes së familjes Gushi, kanë marrë pjesë në va r rimin e tyre, përcjelljen për në banesën e fundit.

“U prish një fole e madhe. U mbyll një derë”-tha njëri prej banorëve të moshuar të Patosit. “Ishte një familje shumë e mirë. I kishte të tëra. Edhe unë kur e mora vesh mbrëmë. Unë që e njoh, më d hëmb sh pirt, sidomos ne prindërve. U mbyll dera. I njihja shumë mirë.

Ishin njerëz në ha llet e veta. Kanë bërë këtë shtëpi, me kursimet. U p rish një fole e madhe për mua dhe popullin e Patosit.”-u shpreh ai.