Arbeni nuk e kënaqte në shtrat, Erjona zbulon si e do mashkullin: Dua të më godas

Arbeni nuk e kënaqte në sht rat, Erjona zbulon si e do mashkullin: Dua të më go das

Ish-bashkëshortja e Arben Xhemajlit, Erjona Sulejmani është kthyer në një nga vajzat më të komentuara

në media pas deklaratave të saj. Ajo që bëri më shumë b ujë ishte kur Erjona tha se Arbeni nuk e kë naqte në sh trat dhe kjo ishte arsyeja pse janë nd arë per te pare vi,deon e plote shtip re klamen dhe vi deo hapet pas pak