“Këto moѕtra s’рërfaqëѕojnë vendin tonë”, Granit Хhaka: Ofroj ndihmë рër gjуѕhen fiѕnike të dhunuаar në Рejë

Futbollisti i Arsenlit Granit Xhaka ka reaguar për n gjarjen e rëndë në Pejë, ku punonjësja në “Shtëpinë e të Moshurave”, Aurona Pejaj shfaqet duke dhu nuar një grua të moshuar.

Përmes një postimi në Instagram, 30 vjeçari Xhaka shprehet se kjo është një n gjarje e turpshme dhe sipas tij më e turpshme është që 5 punonjëset e tjera e shikojnë skenën dhe qeshin e filmojnë.

Ai shton se këto monstra nuk përfaqësojnë shoqërinë tonë dhe kërkon që t’i jepet fund këtyre rasteve që sipas tij “nuk na bëjnë krenar për nga vijmë”.

Xhaka thotë se është i gatshëm për të oftuar ndihmë dhe mbështetje nëse është nevoja.