Vëtëm disa orë larg finales, si e kaluan banorët e “Big Brother Vip” natën e fundit në shtëpi (Video)

Banorët e “Big Brother Vip” kishin natën e fundit brenda në shtëpisë e famshme, pasi ditën e sotme pritet që të jetë finalja e madhe.

Duke qenë se nata e mbrëmshme përkonte dhe me Pavarësisë e Kosovës, finalistët përkatitën një spektakël në nderim të 14-vjetorit të “vëllait të vogël”.

Donaldi, Beniada, Iliri dhe Einxhel u veshën me veshje tradicionale dhe zhvilluan një darkë në “sofër”.
Gjithashtu ata shkruar poezi dedikuar Pavarësisë dhe natevallet popullore nuk kanë munguar.