Harrojeni Donaldin dhe Ilirin! Ja pse Monika Lubonja duhet ta fitoi “Big Brother VIP Albania”?

1.Zonjë e artë
-Shembull i gruas së fortë që ja ka dalë vetë të ngritet në piedestal. Një zonjë 24 karatë që asnjë eksperiencë televizive nuk mund ta rregulloj skajshmërishtë ose ndërroj imazhin e saj të krijuar ndër vite.
2.Aktore ikonë

-Shfaqjet, filmat dhe seritë televizive ku ka luajtur, kanë vulën e suksesit. Emri i saj i ka dhënë një vlerë të shtuar “BBV”.
3.Nënë shembullore
-Ajo, tregon shembullin e nënës së kohës, e cila është njëkohësisht liberale dhe konservatore. Kur flet për të bijen, vizionet dhe qendrimet i ka krejt të qarta.
4.Pa paragjykim

-Nëse ju do të ishit Monika Lubonja, a do të rrinit aq lirshëm me të gjithe ata që hynë e dolën në këtë edicion të “BBV”? Monika, nuk e paragjykoj askënd.
5.E bukura e botës
-Bukuria shqiptare pa filler, botox, operacione plastike kurrë nuk është prezantuar më denjësisisht në ekran.
6.Monika Lubonja është shpresë për gratë

-është shfaqur me të gjjtha dritë-hijet e saj dhe ka dhënë shpresë për gratë, duke treguar që sfidat janë motiv për tu forcur dhe vazhduar më tej.
7.I mbështet të rinjët
-I duhej një formati popullor si “Big Brother VIP Albania”, mesazhi se si më të mëdhenjët duhet ti mbështesin, kuptojnë dhe këshillojnë të rinjët, por pa i paragjykuar për zgjedhjet që bëjnë.
8.Nuk ja ndjen

Monika nuk kalkulon, nuk është shumë racionale, nuk ka matematikë. Thjeshtë e jeton momentin dhe nuk ja ndjen. Ky është shpirtë artisti!
9.Ka stil
Sa herë e keni admiruar për stilin teksa e keni parë në televizion? Me siguri, qindra herë.
10.Ajo është Monika Lubonja