Iliri bisedon me Arbrin për Donaldin: Në çdo temë kundër meje, ai është aty (VIDEO)

Në një bisedë me Arbrin, Iliri ka folur për Donaldin.

“Një gjë është konstante,që nga fillimi i këtij programi me 5 tetor dhe deri tani që çdo temë që është hapur kundër Ilirit, debat, diskutim, Donaldi ka qenë gjithmonë aty”,tha Iliri.