Po bëhet nami në rrjet, askush nuk e diin se si quhet ky Frut?

Dy foto të publikuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg r eagimesh në rrjetin social Fa cebook.Bëhet fjalë për një frut e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.

Au tori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë v ërshuar qindra komente.Qytetarët kanë mendime të ndryshme.Disa shprehen se ajo është një kumbull e eg ër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumr.