Video që po ‘çmend’ rrjetin, roja i spitalit shokohet nga një fantazmë që e shtyn karrigen..

Një video e filmuar nga kamera e si gurisë së një spitali në Indi po bën xhiron e rrjetit.

Në video shihet sesi një karrige lëviz vetë pa e shtyrë askush, duke dalë nga dyert e sp italit.

Në pamje të parë të krijohet ideja sikur karrigia lëviz vetë për shkak të rrotave. Por kur e shikon me vëmendje duket sikur diçka e drejton pasi ajo merr edhe pak kthesë.

Punonjësi i si gurisë i cili ishte në detyrë në këtë moment u shpreh:

“Shkova për të pirë ujë dhe pashë karrigen të lëvizte vetë”.