Kush ka përparsi në këtë kryqëzim? Kujdes 90% e njërzve kanë gabuar.

Ne kete kryqzim shumica gabojne sepse ngatrrohen tek stop i cili eshte ne anen e djatht ..

E dijme se ana djathte gjithmon ka perparsi, prandaj

Se pari kalon i djathti pastaj ai ne te drejte dhe i treti..