Historia prekëse e 29-vjeçares: Burri më bënë presion të bëj se*s me një mashkull tjetër!! Si tja bëj ?

Letra e gruas drejtuar psikologes: Isha kundër që në fillim kur më tha që të bëja s.eks me një tjetër mashkull, por ai u bë shumë k.eq kur unë i thosha jo. Kemi 8 vite që jemi bashkë dhe jemi nga 29 vjeç të dy. Kemi dhe dy fëmijë, 7 dhe 6 vjeç.

Mendoja se kishim një martesë të lumtur dhe e doja shumë. Pas kaq kohësh bashkë ai tha se se.ks i nuk i pëlqente dhe se duhej të pro vonim gjëra të reja.