E zë burrin me një tjetrën, Rusja u vërsulet me veturë – kalimtarët e rastit filmojnë gjithçka..

Në qytetin rus Ufi është filmuar një ngj arje e paz akontë, ndërsa pamjet amatore të publikuara në internet kanë bërë bujë.

E gjitha filloi kur një grua e zuri burrin me tjetrën, dhe nga ne rvoza filloi me veturë ta go det veturën e “riv ales”, transmeton Telegrafi.

Sipas dëshmitarëve ok ularë, në veturën e gruas së n ervozuar ishte edhe një fëmijë që pikërisht për këtë fëmijët burri e luste gruan që të mendojë dy herë, por ajo nuk ndalej.

Nuk dihet se si ka përfunduar kjo dr amë familjare, por një gjë është e sigurt që gruaja ka shkat ërruar dy vetura – të vetën dhe të “rivales”.

E gjitha ndodhi në fshehtësi, pasi r asti nuk është ra portuar në p olici.