E rëndë/ Kaloi natën me një prosttitutë në Tiranë, i riu inffekton tre të dashurat me H l V

Një i ri nga Shkodra ka pranuar në një emision televiziv se ka inffektuar me H I V/A I D S tre të dashurat e tij.

36-vjeçari thotë se e mori viirussin pasi kaloi natën me një punonjëse s**ksi në Tiranë dy vite më parë. Të shkuarit në spiital për të kryer një vizitë rutinë do t’ja kthente botën përmbys, kur pas analizave të bëra rezultoi pozitiv.

36-vjecari pati guximin ta thoshte se pa dijeninë e tij, ia ka transmetuar viirussin edhe tre ish-dashurave në qytetin e Shkodrës, me të cilat ka patur lidhje in time.

“Dy vite më parë më lindën dyshimet, pasi kur erdha në Tiranë kam patur marrë dhëniie se*suaIe me një punonjëse se*si. Unë jam i sigurt që jam inffektuar atë moment, pasi ajo vajzë shkonte me lekë dhe kishte shumë partner njëhkohësisht. Unë nuk e kam parë më kurrë atë vajzë. Unë e zbulova shumë më vonë që isha inffektuar, dhe besoj që kam inffektuar edhe tre ish të dashurat e mija’– shprehet i inffektuari me H I V/A I D S”, ka deklaruar ai në emisionin “Pa Gjurmë” në Report TV.

Ai thotë se qendron i izoIuar dhe sekretin e tij nuk e di askush, përveç të vëllait, me të cilin edhe jeton.

“Tani jetoj me iIaçe prej dy vitesh. Këtë gjë nuk e kam ndarë as me miq dhe as me shokë. E din vetëm vëllai im, me të cilin jetoj në të njëjtën banesë. Jetojmë bashkë se jemi rritur jetim. Kam frikë t’u tregoj dhe jam i izoIuar. Kam frikë për shkak të opinionit”, tha ai.