Shtang Mikela e “Për’puthen”: Ana më ka kapur nga gjoksi dhe b*thët te dhoma e zhveshjes..

Mikela ka bërë një deklaratë të pazakontë në puntatën e mbrëmjes së sotme në Për’puthen.

Ajo u shpreh se konkurentja e re Ana, e ka prekur në zonat int ime në dhomat e zhv eshjes.

“Ana më ka kapur nga gj oksi dhe vithet tek dhoma e zhv eshjes”, u shpreh Mikela.

Kjo deklaratë e saj erdhi pasi gjatë takimit të Anës me Iglin u përmendën dhe konkurentë të tjerë, duke shkaktuar irritim tek ta.

Ana i akuzoi vajzat se sillen sikur s’kanë parë burrë me sy.