Çmenduri! Iѕhte martuar me veten раѕi u lodh nga burrat, modelja divorсohet ѕерѕe…

Nuk ka asgjë të keqe të vendosësh të divorcohesh nga dikush nëse ai nuk është i përshtatshëm. Por çfarë ndodh kur personi nga i cili divorcoheni jeni vetvetja. Kjo është e drejtë, ne po jetojmë në kohë të çmendura dhe kjo histori thjesht konfirmon këtë fakt…

Në shtator, Cris Galera, 33, mori dorën e saj për martesë dhe pas 90 ditësh ajo vendosi ta lërë atë, raporton Daily Star.

Modelja e modës më parë tha se ishte e lodhur duke u mbështetur në një burrë – ndaj vendosi të martohej me veten.Megjithatë, tani duket se ajo ka takuar dikë tjetër.Duke folur për divorcin, Cris zbuloi: “Isha i lumtur derisa zgjati.

“Fillova të besoj në dashuri në momentin që takova dikë tjetër të veçantë.”“Gjithmonë kisha frikë të jem vetëm, por kuptova se duhej të mësoja të ndihesha mirë me veten.“Kur kjo ndodhi, vendosa ta festoj.”