Po bënte “Twerk” mbi tavolinë, e reja e pëson keq dhe thyen ambazhurin me kokë (VIDEO)

Videoja e mëposhtme tregom momentin që një e re ka thyer ambazhurin e shtëpisë teksa po bënte twerk mbi tavolinë.

Mësohet se e reja ka marrë me qira apartamentin për të bërë një festë dhe teksa kishte hipur mbi tavolinë gjithë energji i ka rënë ambazhurit me kokë, duke e coptuar atë në qindra pjesë./V1DE0 P0SHTE

Videoja e postuar në Twitter, ka marrë mbi 2.4 milion shikime, si dhe reagime të shumta. Ndërkohë që e reja tani po përballet dhe me një gjobë, pasi duhet të paguajë ambazhurin që theu, i cili mendohet se është 800 dollarë.