Shikojeni se çka i bën Mësuesi këtij djaloshi në orë të mësimit (PAMJE)

Arsimtari maltreton nxënësin në një shkollë të Shkupit.

Mësuesi duke maltretuar dhe rr ahur nxënësin janë pamjet nga një video që është bërë virale në rrjetet sociale, përcjell portali Kurir.mk.

Sipas këtij materiali, ngjarja ka ndodhur në një shkollë të Shkupit, gjegjësisht siç shkruan ky portal bëhet fjalë për një shkollë në Butel 2 të Shkupit.(INA)