Semi i afrohet Granitit/ Shqiptarët e degjenerojnë: Femër e ulët je…

Është dashur thjesht një kompliment nga ana e Semit për Granitin që në rrjetet sociale të vërshojnë komentet negative për këngëtaren.

“Sa të bukur i ke sytë”, ishte komplimenti që ka krijuar shumë “zhurmë” në rrjet. Ndjekësit e konsiderojnë këtë veprim të Semit si një provokim dhe gjest të ulët ndaj Fifit, duke ngacmuar Granitin.


Ata e quajnë këtë një sjellje të qëllimshme për të krijuar situata mes saj dhe Fifit. Ndërkohë nga ana tjetër ka dhe të tjerë që e mendojnë këtë si një strategji të Semit në mënyrë që të marr më shumë famë, duke u komentuar nëse mes saj dhe Granitit ka diçka më shumë.

Kujtojmë se prej dy ditësh, marrëdhënia mes Fifit dhe Granitin ka ndryshuar, pasi ky i fundit tha se e sheh atë vetëm si një person shumë afër tij, që e ka përzemër por që mes tyre nuk mund të ketë asgjë më shumë.

Për më tepër shihni komentet e shkëputura në rrjetet sociale.