Epo kur spritet ndodh ajo… Fifi puthet në buzë jo me Granitin por me ktë vajzë…

Teksa të gjithë presin që të finalizohet pëlqimi mes Fifit dhe Granitit, aktin e shumëpritur të puthjes e shohim papritur nga dy persona të tjerë.

Gjatë kohës që ndodheshin në oborr, Fifi dhe Paloma shkëmbejnë një puthje në buzë me njëra-tjetrën.

Sigurisht që puthja e tyre ndodhi më formë shoqërore.

Tanimë publiku është me sytë nga ekrani për të pritur ngjarjet e rradhës mes saj dhe Granitit.