42-vjeçarja nga Tirana kërkon burrë hapur ne Klan: Jam e vi*gjër unë kurre nuk kam shkuar me asnjë në hotel

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në em isi onin “Aldo Mor ning Sh ow” një njohje.

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë li dhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.Të dhënat rreth kontakt1t i keni në v1de0n kë tu

Ajo tha se ka pat ur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të int eresuar për diçka serioze.

“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrob aqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin. Kam patur raste, por kanë qenë raste për tal lje, donin di rekt dhe në hotel”, tha Vera.