Jam 33 vjeçare nga Anglija , kërkoj një mashkull për lidhje seri,oze… Ky ësht numri im….

Jam 33 vjeqare nga anglia kërkoj një djalë me të vetmin motiv martesën Djali të jetë deri 40vjec, i ve ose i divorcuar, të mos ketë dashnore, të jetë njeri i mirë i sinqertë dhe familjar Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj Të interesuarit të me shkrujn ju lutem vetem ju qe e kini serjoz.nr e keni në v1de0n poshtë