E rëndë! C0VlD i merr jetën të riut, shokët bëjnë apel për të sjellë trυpin në Shqipëri

C0VlD nuk po kursen as të rinjtë tashmë. Një 28-vjeçar shqiptar ka ndër ruar jetë dy ditë më parë në Angli për shkak të C0VlD vetëm pak pasi u dërgua në s pital. I riu, i quajtur Sidorel Myzeqari, nga Mollasi i Elbasanit jetonte prej disa vitesh në Angli.

28-vjeçari kishte disa ditë me si mptoma, por gjendja është rënduar papritur dhe personat që ku jdeseshin për të e kanë dërguar në s pital, ku edhe nuk ia doli.

Shokët dhe të afërmit kanë filluar procedurat për kthimin e trυpit të tij në atdhe, por e kanë të pamundur financiarisht. Rrjedhimisht ata kanë kërkuar ndihmë nga bashkatdhetarët atje si edhe kudo në botë për të kontribuuar me qëllim sjelljen e trupit të Sidorelit pranë prindërve në Elbasan.

Anglia është duke kaluar një valë tjetër të C0VlD me mijëra të infe ktuar çdo ditë duke bërë që edhe numri i të v de kurve të rritet. /abcnews.al