Video: Çifti Kapen Mat Në Mes Të Prishtinës Duke E Bërë Në Veturë!

SH1K0 V1DE0N KE TU

Një çift është filmuar nga një person teksa po shkë mbenin mes vete pu thje të nxeh ta, prapa në veturë, shkruan Gazeta Blic.

Ngjarja sipas videos që e ka dërguar një lexues i ‘Gazeta Blic’ ka ndodhur në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë.

Në vidjeo shihen një grua dhe një burrë të ulur në pjesën e prapme të veturës së markës Opel,teksa voziteshin nga një person tjetër.Ng jarje të tilla nuk janë fort të zakonshme në kryeqytetin e Kosovës.