Sot është politikane e njohur, A e njihni vajzë në foto

Një foto e vjetër e presidentes të qarkullon nëpër rrjete sociale.

Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Facebook.Osmani është
presidente për momentin dhe po e menaxhon me sukses detyrën e presidentit.