Publikohen fotografi të zyrtares që i dërgoi ministrit

Një skandal ka goditur institucionet në Serbi. Ish-sekretarja e ministrisë së Brendshme të Serbisë, Diana Hrkaloviq, i kishte dërguar një ministri, në atë kohë një prej politikanëve më të fuqishëm në Serbi, fotografitë e saj eksplicite, të bëra në zyrën ku ajo punonte.

Në pozat e saj, ajo shihet me të brendshme, në dantella dhe janë bërë gjatë orarit të punës, shkruan mediumi Objektiv.

Dyshohet se Hrkaloviq dha urdhrin për likuidimin e avokatit Dragoslav Misho Ognjanoviq, sepse ai pa këto fotografi që u bënë në ambientet e ministrisë.

Duhet kujtuar se ajo u arrestua të premten me dyshimin se kishte fshehur vrasjen e Vlastimir Millosheviqit.