‘Gruan e pyeta a je e vì*gjêr’/ Milaim Zeka ja thotë “troç” Inës: Nuk kam bërë s*ks me ty, por të dua!

Gazetari kosovar, Milaim Zeka gjatë një diskutimi në emisionin “Abc e pasdites” ka folur mbi njohjen e tij me bashkëshorten dhe për fenomeniin e “riv irgjërisë” së vajzave.

Gjatë ditëve së sotme shumë vajza shpenzojnë mijëra euro për riq epjen dhe në lidhje me këtë gjë Zeka tha se është skan dal oze.

Ai tha se kur njohu bashkëshorten e tij nuk e pyeti nëse “është e v i rgjër apo jo”, pasi sipas tij dashuria nuk është te vir g jëria.

Pjesë e panelit ishte dhe Ina Kollçaku të cilës Zeka u drejtua se ndonëse nuk ka kryer mar rëdh ënie me të e do, pasi dashurinë ai e sheh te shoqet, vajzat dhe te të gjithë njerëzit.

“Ajo riqe pja që thatë ju është sk and aloze, por është e detyrueshme dhe prishen për shkak të v irg jiniteti. Për t’ju përgjigj, po nisem nga vetja. Gruan time për herë të parë nuk e pyeta e je vi r gjër, a ke te dashur, sepse unë besoj të dashuria. Kurrë se kam menduar virg j ërinë e gruas….Unë kurrë s’kam bërë s e ks me Inën, por e du shumë. Dhe unë dashurinë e shoh te shoqet, vajzat te të gjithë njerëzit”, tha Milaimi.

Për fat të keq pjesa më e madhe meshkujve shqiptar e shohin dashurinë me v i rgjerinë dhe vetëm me mar r ëdh ëniet s ek s uale.

Milaimi shtoi se po ti na heqesh rrobat moderne mashkullit shqiptar është si me jetu në Afganistan.