E morët vesh? Facebook-u do ndryshojë emër duke filluar nga 28 tetori

Rrjeti social Facebook ka vendosur të ndryshojë emrin.

Platforma e lajmeve “Verge” raporton se Facebook planifikon të ndryshojë emrin e kompanisë dhe kështu të përmirësojë imazhin e tij.

Duke kujtuar se platforma e rrjeteve sociale Facebook, e cila gjithashtu përfshin WhatsApp, Instagram dhe Oculus, ka të njëjtin emër.

Emri i ri do të zbulohet më datë 28 tetor nga shefi ekzekutiv Mark Zuckerberg në konferencën vjetore në Connect.

Nuk ka ende detaje rreth alternativave të mundshme të emrit të ri, mirëpo një lëvizje e tillë mund ta distanconte Facebook nga skandalet aktuale. Megjithatë, nuk dihet ende ndikimi që do të ketë te përdoruesit.