ÇMENDET DOGANlERl GJERMAN I HAP ÇANTËN SHQlPTARIT, TRONDlTET NGA AJO QË I GJEN BRENDA (VIDEO)

Kujdes kontrolli është një em ision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.

Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si c igaret psh.

Por në ra stin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu.

Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari.

Ata janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.

Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar.