Skenderbeu hero kombëtar, por ai pati nënën serbe dhe shumë nga familja e tij u martuan me serb e malazez(video)

Padyshim se Skenderbeu apo Gjergj Kastrioti është heroi ynë kombëtarë më i madhi ndonjëherë dhe as që diskutohet patriotizmi i tij për lirinë dhe shtetëformimit të shtetit të Shqipërisë.

Mirëpo deri më tani nuk besoj që keni ndëgjuar disa fakte interesante mes lidhjes së tij me serbët dhe malazezët.
A e dini se SKENDERBEU është HERO kombatarë, por e gjithë familja ishte martuar me serbë dhe malazezë.

Babai i Skenderbeut i dhuroi dy fshatra Manastirit serb Hilandar dhe në po të njejtin manastirë serb u varros edhe djali Reposhi. Ndiqeni videon në vazhdim me disa informata më të pakuptimta që nuk i keni ditur deri më sot: