Nuk gjen рaqe Afganiѕtani, ѕhрërthim në xhami gjatë kohëѕ së faljes! BBC: Raportime për shumë νiktima

Një tjetër shpë rthim është shënuar në një xhami në Kandahar të Af ganistanit.

BBC shkruan se mendohet se nga shpër thimi ka shumë v iktima, pa specifikuar konkretisht numrin e tyre.

Su lmi ndodhi gjatë lutjeve të së premtes, ku në përgjithësi marrin pjesë shumë qytetarë. Vlen të përmendet se ky është sulmi i dytë ndaj një xhamie, brenda kësaj jave. Kujtojmë se për sulmin e kaluar, autorësinë e krimit e mori filiali i IS IS në Afganistan.

Ata su lmuan para një jave një xhami në Kunduz, ku mbetën të v dekur të paktën 100 njerëz dhe u plagosën shumë të tjerë.