E Rrallë: Një shpend i mb.ulon fytyrën dhe e shpëton Shqiptarin nga “Blici”, a ka njerëz më me fat…

SH TY PE KE TU VI DE ON

Nje Shqiptar pasi po voziste me shpejtssi te madhe ne nje qytet te Gjermanis e kishte kapur blici , por ai i ka shpetuar gjo.bes pasi ne fotografi nuk i eshte kapur fytyra teksa nje pellumb po fluturonte para kameres ne po at moment./Pamjet meP0SHT.

Zona ishte e ku.fizuar per shpejtsi 50 km/h por vozitsi po e ngiste makinen me nje shpejtsi rreth 110 km/h.

Ne deklaraten e polics thuhet se ndoshta shpirti i Shenjtë, ka ndërhyrë në këtë rast.

“E kemi kuptuar këtë shenjë dhe e kemi lënë të qetë vozitësin kësaj radhe. Shpresojmë që edhe vozitësi ta kuptojë këtë shenjë nga lart dhe të vozisë sipas rregullave në të ardhmen”, thuhet në deklaratë.