“Big Brother VIP”/ Graniti i bie pishman për Fifin: U nguta pak! (VIDEO)

SH TY PE KE TU VI DE ON

Afrimiteti mes Fifit dhe Granitit po gjen ulje-ngritje të reja çdo ditë e më shumë./Pamjet meP0SHT.

Këtë herë “krisjen” në këtë marrëdhënie e ka nxitur Fifi, e cila duket se nuk e përballon dot vëmendjen që Graniti i jep vajzave të tjera të shtëpisë.

Fillimisht këngëtarja nuk ka hezituar të nisë ironitë dhe batutat për afrimitetin mes Semit dhe Granitit, ndërsa ky i fundit reagoi i paqartë për atë që po dëgjonte.

Megjithatë, Graniti ka hequr deklaratën për këngëtaren.