Po i rriste i vetëm tre fëmijët e tij dhe la punën për t’u kujdesur/ Babai i jep fund jetës se nuk paguante dot borxhet

Një n gjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Francë. Një baba i ri i ka dhënë fund jetës. Ai po rriste i vetëm tre fëmijët e tij dhe donte t’u jepte atyre vetëm një jetë të denjë.

Një baba i vetëm kryen vetëvra sje sepse nuk mund të paguajë më qiranë e tij

Por fati nuk e deshi që të shkonte kështu.Philip ishte vetëm 34 vjeç, për t’u kujdesur për fëmijët e tij ai u detyrua të linte punën.

Sidoqoftë, fundi i muajit ishte i vështirë dhe ai nuk mund të paguante qiranë. Borxhet e tij kanë vazhduar të grumbullohen për të formuar një total prej 22,472 euro. Ai nuk mund t’i paguante.

Në momentet e fundit të jetës ai postoi një foto ku thoshte se i donte shumë fëmijët e tij dhe se duhet ta falnin, por askush nuk e kuptoi se ai do bënte një akt aq të rëndë. Gruaja kishte ndërruar jetë disa vite më parë nga sëmundja e ligë.