Nuk përmbahet Luli e Përputhen, zhvishet ‘live’ në mes të emisionit nga qendra e Tiranës (video)

Mbrëmjen e djeshme në D-Night ndodhi e papritura me Lulin. U desh të vinte vetëm një mesazh ngacmues i tillë si: “Pyete Lulin nuk ka ftohtë me xhinse të grisura në mes të natës?”

Luli: Bëj 3 muaj plazh ndaj nuk kam ftohtë, kam veshur bluzë me mëngë te shkurtra.

Luli flet me vepra dhe është zhveshur menjëherë. Hoqi xhaketën për të treguar se si është zhveshur,dhe ashtu me stilin e saj modernë ndezi qendrën e Tiranës me kërcimin e saj.

Për të gjithë skeptikët Luli di si t’u mbylli gojën.
Për më shumë ndiqni videon: