‘Më vràu shumë, nuk e prisja nga ai’, Paloma zhgënjehet nga Donaldi, ja arsyeja

Mbrëmjen e djeshme Paloma u zgjodh si një ndër të preferuarat e publikut në “Big Brother VIP”. Sipas saj, kjo nuk është pritur aspak mirë nga Donaldi dhe reagimi i tij e ka zhgënjyer.

Paloma tregoi se Donaldi nuk e priste që ajo të zgjidhej dhe se kjo e ka vrarë shumë.

“Në momentin që u nominova, që u votova nga publiku si person favorit…mund ta prisja nga Semi, nga x, y që realisht nuk kam afrimitet ose muhabet, por një ndër personat që e njihja dhe jashtë ishte Donaldi. E bënte atë fytyrë…i thashë pse ti nuk e prisje që do më zgjidhte publiku mua, jo tha nuk e prisja. A e di sa më ka vr arë ajo pjesë…ma tha Semi që nuk e prisja për ty, po nuk më erdhi keq, por nga Donaldi….Kam vënë re që personat që i ndjen të rre zikshëm do t’i piketoj si personat që do t’i largoj nga vetja.