Vajzat shqiptare she.sin trupin në mes të rrugës, “ç’mendet” shqiptari…

Pros*titucioni është një fenomen i cili çdo ditë e më shumë po bëhet i pranishëm, teksa në Itali disa vajza fotografohen në rrugë, ndërsa shihet qartë qëllimi i vajzave si dhe një makinë dhe disa karrige.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Ka qenë një qytetar, i cili përmes një mesazhi të dërguar në redaksinë të JOQ Albania, ka vënë në dukje fe/nomenin, ndërsa shkruan se makina është me targa shqiptare dhe se vajzat shesin trupin për pak lekë. Qytetari shkruan: Po sh/iten te shkr/etat. Me erdhi inat se kishin parkuar automjetin me targa shqiptare. Shesin veten per pak leke dhe parkojnë automjetin qe ti shef e gjithë bota. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.