Kjo është 52-vjeçarja Kosovare që jeton në Zvicër mban 3 puna dhe paratë i dergon për humanizëm! (VIDEO)

Duke potencuar që edhe familja e saj ishte në gjendje të rënd ekonomike dhe kishe shumë nevojë për ndihmë ajo ka vendosur të ju dal në ndihmë shumë familjeve në nevojë.

Pavarsisht sëmundjeve si dhe gjendjes jo të mirë shëndetësore Zonja Shkodra vazhdon të punoj në tre vende të ndryshme të punës dhe të gjitha të hollat i dërgon për bamirësi.

Kjo grua është shembull për gjithë shqiptarët.

Zonja Shkodra jeton në Zvicër dhe është një bamirëse e njohur për njerëzit nevojtarë.

Ajo mban 3 puna në jetën e saj vetëm për të bë humane.Duke potencuar që edhe familja e saj ishte në gjendje të rënd ekonomike dhe kishe shumë nevojë për ndihmë ajo ka vendosur të ju dal në ndihmë shumë familjeve në nevojë.

Pavarsisht sëmundjeve si dhe gjendjes jo të mirë shëndetësore Zonja Shkodra vazhdon të punoj në tre vende të ndryshme të punës dhe të gjitha të hollat i dërgon për bamirësi.

Kjo grua është shembull për gjithë shqiptarët.

Zonja Shkodra jeton në Zvicër dhe është një bamirëse e njohur për njerëzit nevojtarë.

Ajo mban 3 puna në jetën e saj vetëm për të bë humane.