“Je si një fëmijë në klasë të parë”, plas prapë sherri në BBV

Pasi konsumuan darkën banorët e ‘Big Brother VIP’, vendosën mbrëmjen e djeshmë që të ushtronin edhe pak ‘’yoga’’ nën leksionet e Kledit.

Iliri dhe Arjola i kërkojnë Arditit, si më i riu në moshë, për të siguruar disa peshqirë që të gjithë t’i shfrytëzonin për të nisur ushtrimet e tyre.

Ngjyra dhe cilësia e peshqirëve ishte pikërisht edhe shkaku që nxiti të një debat.

“Unë të paktën shkova i mora, aty ka mjaftueshëm peshqirë. I merrni gjërat më seriozisht seç duhet”,- tha Arditi.

Ky diskutim vijoi edhe më gjatë mes banorëve të pranishëm derisa Arjola ndërhyri duke shtuar: Për çdo gjë kthen një përgjigje, je njësoj si ata fëmijët e klasës së parë.