Jasemina ia tha hapur Andit: Ne kemi ndarë krevαtin bashkë dhe ti më thua mua…

Andi dhe Jasmina ishin një nga çif tet më të pëlqyera të sezonit të kaluar dhe publiku vazhdimisht me ngulm ka kërkuar të rikthehen bashkë.

Jasemina dhe Andi ndahen? Del një foto e tij me një vajzë të bukur në një dhomë, Jasemina: Dhe mua më kanë…

Pas 4 muajve që ndanë dhe nuk kanë komunikuar fare me njëri-tjetrin çifti patën një përballje në “prime” të kërkuar nga Andi. Ish-çifti dhanë deklarata nga më interesantet, Jasmina duke thënë se kanë ndarë krevatin bashkë ndërsa Andi tha se momentet më të bukura të kaluara në program i kishte me Jasminën.

Si përfundim, nuk u kuptua nëse do të kemi një ribashkim, por rruga mbeti e hapur dhe mbetet të shohim në vazhim.

Andi: Kam reflektuar, kanë kaluar gjithë ato muaj.

Jasmina: Të kanë rënë içik followers-at.

Andi: Në intervista ke fol gjëra pa ligje. Ke thënë që kam qenë ai që të kam shfrytëzuar për vëmendje dhe se e ke një këshillë për mua që të jem vetvetja dhe do më ecë më mirë në jetë.

Jasmina: Unë prapë them kurrë mos thuaj kurrë, pse mos ta kemi një raport të mirë, i kemi disa kilometrazha apo jo.