Aktorja tropojane rrëfen vështirësitë ekonomike: Merrja borxh për të ardhur në Tiranë

Një nga çështjet që banorët e “BB Vip” zgjodhën për diskutimin e radhës ishte edhe vështirësia ekonomike që mund t’i jetë dashur të përballojnë. Arjola Demiri tregoi se në kohën kur iu sëmur i ati, mamaja e saj u pushua nga puna dhe se gjitha kjo ndodhi menjëherë sapo u nda nga bashkëshorti i saj.

Ajo tha se ka kërkuar punë por nuk mundi ta gjente një të tillë dhe se për të ardhur në Tiranë detyrohej të merrte borxh. ‘’Kërkova punë kudo, më pas detyrohesha të merrja borxh që të vija në Tiranë për audicione.

Nuk më thirri askush për të bërë aplikimet. Pasi informohesha për fituesit, aty e dija që unë kisha qenë shumë herë me e aftë se ato. Kam vuajtur shumë’’-u shpreh ajo.