Përmbytje në Greqi/ Pamjet “apokaliptike” pas motit të keq

SH TY PE KE TU VI DE ON

Përmbytje intesive janë shkaktuar nga shirat dhe stuhitë që solli moti i keq në Greqi./Pamjet meP0SHT.

Mediat vendase raportojnë se problemet më të mëdha gjendet në zonat e Evisë, Pelionit dhe Larisës, në frontin bregdetar të Agia Anna në Vasilika dhe Psaropouli , me qindra shtëpi të përmbytura, rrugë të dëmtuara, ura të rrëzuara dhe probleme në rrjetin e furnizimit me ujë dhe prodhimet.

Rajoni lëshoi ​​një raport emergjence për një valë të re të motit të keq në orët në vijim dhe të hënën.

Siç shihet nga fotot, balta ka mbuluar një pjesë të madhe të Platanias në Pelionin e Jugut, ndersa sipas parashikimeve të fundit, moti në Greqi do të shfaqë një përkeqësim të ri nga e enjtja.