Habit Luljeta e Përputhen: “S’do bëja s*ks me Fation Kuqarin, Noizy varet si të shtrin…”

SH TY PE KE TU VI DE ON

Ish-konkurrentja e”Për’puthen +40″, Luljeta, e ftuar në emisionin Expuls, iu përgjigj disa pyetjeve hot të moderatorit.
Ronaldo Sharka e pyeti se me cilin nga personazhet VIP do të shkonte dhe në ekran u shfaq fotoja e Fation Kuqarit, edhe ky ish-konkurrent i “Përputhen” dhe Noizy-t./PamjetmP0SHT.

“Fationin e kemi nga Fieri, i bie stërnipi im, jo nipi. Nuk do shkoja. S’merrem me mosha…jo nuk e prish biografinë time. Është njësoj sikur të shkoj me ty. Fatjoni top model kështu, trupi i mirë.

As Noizy, ç’janë këta çunat, janë shumë të rinj. Varet si të shtrin ai se kështu i bëjnë ato videoklipet. Të shtrin nga avioni duke u hutuar ti, ike.”- tha Luli.