E trishtë! Aktori νdееѕ në skenë, e zë poshtë platforma e aktit!!!

Ky është momenti kur një aktor që performonte në Teatrin e famshëm Bolshoi të Rusisë, u ν r a ndërsa auditori shikonte, duke menduar se ishte pjesë e aktit.

Videoja tregon një sfond të madh duke u ulur në skenë gjatë një shfaqjeje të operës Sadko të shtunën në mbrëmje, ndërsa aktori 37-vjeçar Yevgeny Kulesh bllokohet nën të dhe shtγpet për vdеееkje.

Mendohet se Kulesh i cili kishte interpretuar në teatër që nga viti 2002, shkoi në anën e gabuar gjatë ndryshimit të setit dhe më pas nuk mundi të dilte në kohë.