Arti në Ζi/Vdееѕ aktori i njohur..

Pas betejës me kanссеrin ka vdееkur aktori i njohur, Granville Adams.

Ai vdiiq në moshën 58 vjeçare. “Natën e mirë, princ i ëmbël/ dhe vallëzo me engjëjt që të këndojnë ty”, shkroi Tom në Instagram.

Në janar, Tom dhe ylli i Ozit, Dean Winters kishin filluar një fushatë ‘GoFundMe’ për të ndihmuar Granville dhe familjen e tij për t’i mbuluar shpenzimet e mjekimit.

Kujtojmë që Adams u shfaq në të gjashtë sezonet e “Oz”, së pari në një rol mysafir dhe më vonë u ngrit. Ai gjithashtu luajti në “Vrааѕја e NBC”, “Jeta në Rrugë” dhe “Perandoria e Fox”.