Zot mbaj dorën/ Në këtë vend ka rënë stuhia e rërës: Raportohet se ka jetë të humbura…

SH TY PE KE TU VI DE ON

Një stuhi e fuqishme dhe e pazakontë rërë ka shkaktuar të paktën 6 të v dekur në Sao Paulo të Brazilit, ndërsa e z hyti qytetin në skena apokaliptike pasi bllokoi krejtësisht horizontin, duke mbjelle panik mes banorëve./Pamjet meP0SHT.

Pamjet e reve gjigante në ngjyrë të portokalltë u përhapën me shpejtësi në internet. Kjo është hera e tretë që nga fundi i shtatorit që zonat rurale të Sao Paulos dhe Minas Gerais gjenden përballë skenash të tilla që kanë tme rruar njerëzit.
efekte

6 vi k timat humbën jetën nga pemët që binin apo dë mtimi i banesave, si dhe pasojave të tjera të drejtpërdrejta të stuhisë.

Ekspertët mendojnë se ky fenomen mund të jetë pa sojë e një periudhe të gjatë mungese të reshjeve të shiut, lagështisë së ulët në ajër dhe temperaturave të larta. Sipas tyre, pas një sezoni të zgjatur të thatë, mbërritja e shiu shoqërohet zakonisht me stuhi të dhunshme erërash, që ngrenë dhe pluhur e rërë.