Rekordi në Britaninë e Madhe, kjo grua arrin të bëhet gjyshe në moshën 33 vjeçare

Të bëhesh gjyshe në moshën 33 vjeç. Është ky një rekord në Britaninë e Madhe, që shkon për Gemma Louise, nga Londra. Ajo u bë nënë për herë të parë në moshën 16 vjeçare dhe një javë më parë vajza e saj Maizie, 17 vjeç solli në jetë një bebe.

‘Më ngatërrojnë si mami e nipit tim’, ka treguar Gemma për shtypin britanik. Gemma Louis përveç Maizie ka tre fëmijë, më e vogla 6 vjeç. ‘Kur mësova që do të bëhem gjyshe-raporton ajo për The Sun- u shokova’.

Edhe në spital mjekët menduan se isha motra e nënës së re. ’Tashmë u mësuam dhe qeshim për këtë fakt’, thotë Gemma.