Ariola: Ѕ*kѕi ëѕhtë shumë i rëndësishëm, tepër, ekstrem i rëndëѕishëm

Arjola Demiri dhe Ilir Shaqiri janë dy çiftet që kanë vazhduar lojën vendosur nga Big Brother.Pyetjet janë nga më të ndryshmet, derisa një rreth se ksit erdhi drejtuar aktores shkodrane, shkruan Reporteri.net.

“Sa i rëndësishëm është seksi për ty”, ishte pyetja për aktoren e cila nuk hezitoi të përgjigjej.“Se ksi është shumë i rëndësishëm, tepër i rëndësishëm, ekstrem i rëndësishëm. Ka të bëjë shumë. Një marrëdhënie e shëndoshë bazën e ka te se ksi. Më pëlqen se ksi”, tha aktorja shkodrane.

Ndryshe, gjatë kësaj bisede me Ilirin, aktorja ka folur edhe për tradhtinë e bashkëshortit të saj, të cilin e kishte falur për 6 vite me radhë.