Edhe një çift tjetër në Big Brother VIP? Fifi i qëndron te krevati Granitit

Lidhjet në Big Brother VIP siç duket kanë nisur. Tashmë po aludohet për Fifin dhe Granitin.

Ata po duken shumë të afërt me njëri-tjetrin, afrimitet ky që ka nisur që dy ditë.

Në dhomën e gjumit, mbrëmë Fifi qëndroi te krevati i Granitit duke diskutuar për shumë ngjarje që kanë ndodhur në këto ditë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.