Mesazhi i vajzës për Mërgimtarët që duan nuse “të paprekur” do ju lë pa fjalë!

Duket se vίrgjëria e një femre vazhdon të mbetet t abu për shumë meshkuj shqiptarë. Sigurisht ka nga ata që s’duan t’ia dinë për të shkuarën e një femre, por të shumtë janë meshkujt që e duan të dashurën të vίrgjër.

Këtu përfshihen shumë nga mergimtaret shqiptarë, të cilët kthehen në vendin e tyre me shpresën se do të gjejnë një femër të paprekur në mënyrë që të nisin një jetë me të. Por, duket se një vajze i ka ardhur në majë të hundës me meshkujt që kërkojnë femra të vίrgjëra.

Ja çfarë shkruan ajo për JOQ: “Përshëndetje. Mergimtarët që vijnë për të kërkuar nuse në Shqipëri e Kosove mos të pretendojnë shumë nga ana morale sepse nuk vijnë nga bankat e universitetit, por nga rruga. Harrohen me vite të tëra mbas lekut dhe kur kthehen pretendojnë femra të pa prekme me km 0. Duhet të pranoni çfarë ofron markata. Edhe po ka kaluar dikush para jush, merreni me filozofi. Zëre se ke dalë për të peshkuar dhe të q ël loi peshku pa luspa, direkt për zgarë!