Habit astrologu Jofiel Koço: Në Shqipëri ka alienë, ja çfarë bëjnë nëse i shikon

Jofiel Koço, astrologu i njohur shqiptar ka qenë i ftuar në emisionin E xpuls.

Ndër të tjera, studiuesi Jofiel Koço foli edhe për alienët. Ai pohoi e kzistencën e tyre, madja ka disa llojë r racash.

Ata që e duan humanizmin dhe ato qe nuk e duan, madje shtoi ai që ka lüftë mes tyre se kush do të ci vilizojë tokën.

Ndër të tjera ai shtoi se edhe në Shqipëri ka alienë:/pamjet p0shte

“Ka pasur madje edhe ra ste me disqe të filmuara, si jo?! Por ama teknologjia e tyre është aq e lartë, sa që nëse ti je dëshmitar, piketohesh nga ata dhe të heqin memorien afatshkurtër. Të spostojnë dy-tre orë nga momenti qe ke parë ate dhe ti nuk mban mend asgjë”, u shpreh ai.