Çfarë po ndodh në Korçë? Pemë të rëna gjithandej, rrugë të bllokuara (video)

SH TY PE KE TU VI DE ON

Stuhia e reshjeve të shiut dhe era e fortë në Korçë, ka bërë qe qytetarët te përballen me situata të pakëndshme që nga thyerja e pemëve, stolave të dëmtuar e deri tek objektet e rrëzuara./Pamjet meP0SHT.

Më shumë probleme me pemët janë hasur në lagjen 4 të qytetit dhe në parqe.

Ndërkohë që punonjës të ndërmarrjes së sherbimeve publike në bashkinë Korçë kanë nisur nga puna për largimin e pemëve të rrëzuara dhe prerjen e atyre që cilësohen të rrezikshme.